O NAMA 

​Firma Euro Dam-Jas, sa sjedištem u Lukavcu, registrovana 2005 godine pod rješenjem iz sudskog registra br. ( 032-0-REG-11-001029) i PDV br. (209701970005) se prvenstveno  bavi veleprodajom i maloprodajom guma za gradjevinsku mehanizaciju,kamione, autobuse, laka dostavna vozila i kompletan putnički asortiman.

Pored guma u veleprodaji i maloprodaji nudimo takodje kompletan asortiman ulja i maziva za industriju i putnička / teretna vozila.

Iz ponude guma izdvajamo gume iz  grupacije Michelin za koju smo ovlašteni uvoznici i distributeri za BiH u koju spadaju (Michelin, Kormoran, Kleber, BFGoodrich i Tigar ).Pored guma iz grupacije Michelin u našoj ponudi nudimo i gume proizvodjača Dunlop,Continenatal,Good Year i Matador. 

Euro DamJas je uvoznik motornih ulja i maziva proizvodjača Olma,Shell i Fuchs.
 
Na jednom mjestu u stanju smo Vam ponuditi veliki izbor različitih modela gore navedenih artikala po povoljnim cijenama, ali i pružiti Vam što je moguće više informacija po pitanju savjeta i stručne pomoći oko odabira guma ili ulja za Vaše vozilo.

 

Euro DamJas kao ovlašteni serviser i prodavac akumulatora u svojoj ponudi nudi svjetski priznate brendove kao što su: VARTA i DYNAMIC.

Pored svega navedenog nudimo široku paletu rezervnih dijelova svjetski priznatih brendova ( Luk, TRW, Ruville, Fag, Ina, Bilsten, ABS, Meyle, Sachs i drugi).

 

U sklopu firme takodje posjedujemo dva moderno opremljena Autoservisa (putnički / teretni) za kompletno servisiranje Vozila.

Cilj nam je ostvariti prepoznatljivost na tržištu po kvalitetnoj usluzi i kvalitetu proizvoda koji nudimo.

 

Poslovna politika firme zasniva se na međusobnom poverenju i njenom stalnom unapređenju kao i na ostvarivanju potpunog i bezkompromisnog zadovoljstva klijenta koji posluju sa nama.

 

Neki od zadovoljnih korisnika naših usluga su između ostalih: Elektroprivreda BiH d.d-Sarajevo, Zavisno društvo Rudnici Kreka d.o.o-Tuzla ,Fabrika Cementa d.d Lukavac, Sisecam Soda d.o.o. društvo za proizvodnju lake i teške sode Lukavac, Hifa Group d.o.o. Tešanj, JP Elektroprivreda BiH d.d Sarajevo, Termoelektrana Tuzla,Elekttroprivreda ZD RMU Kakanj,Rudnici Mrkog Uglja “Banovići” d.d. Banovići,JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, zavisno društvo rudnik mrkog uglja Đurđevik d.o.o. Đurđevik, JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo, podružnica Termoelektrana “Kakanj”, Dom Zdravlja j.z.u Lukavac, Vijenac d.o.o. rudnik krečnjaka Lukavac, Štamparija B-Eli-M, Lukavac,Vlada TK i drugi.